LAJMI I FUNDIT – Nga e hena do te hyjm ne izolim total per 15 dite?

LAJMI I FUNDIT – Nga e hena do te hyjm ne izolim total per 15 dite?

Hoti: ‘Pas miratimit të buxhetit, nga e hëna izolim të plotë në gjithë Kosovën për 15 ditë?’
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar pas miratimit të rishikimit të buxhetit.
Urime të gjithëve për miratimin e rishikimit te buxhetit. Falënderoj deputetët e koalicionit qeverisës dhe të opozitës, që me votën e tyre sot ia dhanë dritën e gjelbër Qeverisë së Kosovës për aplikimin e masave për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues do të jenë qytetarët dhe bizneset.
Burimi: https://newsbay24.com/rts/archives/896?
Ky lajm është vjetër dhe nuk është i vërtetë sepse nuk asnjë vendim për izolim nga qeveria e Kosovës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *