Lajme JavoreInformohu i pari Hyp këtu shiko Stambollin/ Rama vë 3 kuaj të zinj para kryeministrisë, ndërkohë që shqiptarët qajnë për bukë…

Tre kuaj të zinj janë vendosur ditën e sotme përpara kryeministrisë. Instalacionet janë vënë në shkallët e godinës së qeverisë.

Panorama.al mëson se ata janë vendosur në kuadër të një ekspozite për COD që do të mbahet në orët e mbrëmjes, që parashikon shfaqje brenda kryeministrisë.

Instalacionet kanë tërhequr vëmendjen e qytetarëve që ndalen për t’i parë nga afër dhe për t’i fotografuar.

 

Hyp këtu shiko Stambollin/ Rama vë 3 kuaj të zinj para kryeministrisë, ndërkohë që shqiptarët qajnë për bukë… (lajme-javore.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *