Ky mashkull i mungon shumë Beatrixës

Ky mashkull i mungon shumë Beatrixës

 

 

Këngëtarja Beatrix Ramosaj ka treguar se i mungon shumë babai i saj i ndjerë dhe se do të donte shumë ta kishte atë pranë.

“Do doja të ishe këtu babi, vërtetë na mungon shumë”, ka shkruar Beatrix në këtë foto që ka postuar në rrjetet sociale dhe që vërehet qarte edhe ngjashmëria e saj me të atin.

Edhe brenda shtëpisë së Big Brother, Beatrix Ramosaj e ka treguar historinë e babait të saj dhe ka shtuar se nëna e saj Antigona e ka bërë më së miri rolin e të dy prindërve për të dhe Albanin.

Megjithatë në momente të caktuara (si sot) ajo e ndjen shumë mungesën e tij.

 

Gazeta Metro – Ky mashkull i mungon shumë Beatrixës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *