Ky Ka Qenë I Forti I Korçës,Burri I Eli Farës. E Dini Pse Nuk U Martua Më?

Këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte vetëm disa muajshe. Më pas Eli nuk është martuar më dhe nuk ka bere asnjë lidhje tjetër dashurie publike, edhe pse thashethemet nuk mungonin. Por e dini se kush është babai i Marinës?Babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani.Per te le xuar la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Ky Ka Qenë I Forti I Korçës,Burri I Eli Farës. E Dini Pse Nuk U Martua Më?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *