Kreu I Listës Serbe Rakiq: Miqësi Mes Serbëve Dhe Shqiptarëve Kurr Nuk Kemi Pasur Dhe S’duam Të Kemi


Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq. I pyetur nëse ai ka ndonjë mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.

“Asnjë mik, por të njohur po”, ka thënë ai.

Ndërsa, duke folur për mar rëd hëniet mes shqiptarëve dhe serbëve, sipas Rakiq bashkëpunimi me njëri-tjetrin mund të ndodh vetëm nëse inj0r0hen politikat dhe tensi0net politike që ekzistojnë tani.

“PoIitikanët nga Prishtina kanë masë të dyf ishtë. Kemi një polic të mirë dhe të keq, ai që dëshiron të paraqitet si mik i serbëve dhe ai që akvzon serbët për çdo gjë, në mënyrë që ky bashkëpunim të mos ek zistojë dhe të mos ekzistonte kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës”, tha Rakiq, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve se si serbët dhe shqiptarët bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, nëse i injor0jnë politikat./Indeksonline/

Kreu i Listës Serbe Rakiq: Miqësi mes Serbëve dhe Shqiptarëve kurr nuk kemi pasur dhe s’duam të kemi – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *