Koronavirusi nuk është i natyrshëm jep argumentet bombë/ Kam punuar në Wuhan. Ja detajet (VIDEO)

Koronavirusi nuk është i natyrshëm jep argumentet bombë/ Kam punuar në Wuhan. Ja detajet (VIDEO)

Koronavirusi nuk është i natyrshëm | Nobelisti japonez jep argumentet bombë | Kam punuar në Wuhan

Ne videon e pershkruan ne detaje,video po shperndahet me miliona here neper bote. Lexo dhe shperndaje

kl/iko , kl.iko , kl!ko , r3klamen, re.klamen

Burimi: https://portaliarena.com/koronavirusi-nuk-eshte-i-natyrshem-jep-argumentet-bombe-kam-punuar-ne-wuhan-ja-detajet-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *