KJO NUK PRITEJ Kurti ‘Qartet’ Me Ramushin Nuk Kursen Fjalët Edhe Për Hashim Thacin


KJO NUK PRITEJ Kurti ‘Qartet’ Me Ramushin…Nuk Kursen Fjalët Edhe Për Hashim Thacin

Kryeministri Albin Kurti ka replikuar me Kryetarin në detyrë të AAK-së, Ramush Haradinaj, duke i thënë se nuk është ai që po ju ikë takimeve më askënd.“Nuk flas vetëm për veten si palë. Është gabim të flashksh vetëm si palë, por duhet folur edhe për palën tjetër. Nuk jam duke i ikur dialogut mbi parime, të përgatitur mirë.

Nuk po ju ikë takimeve. Më vjen keq që a.k.uz0hem nga dikush që dialogun ia ka lënë ish-presidentit në kohën kur ai e kishte përqafuar projektin e shkëmbimi te.r.r.itorial”.“Nuk i ik asnjë sfide, asnjë ballafaqimi. Pra, mos më a.k.uz0ni padrejtësisht dhe mos harroni që s’harrojmë”.-shtoi gjithashtu ai.

KJO NUK PRITEJ Kurti ‘Qartet’ Me Ramushin Nuk Kursen Fjalët Edhe Për Hashim Thacin – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *