Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe


Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe

Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe.Vuçiq: Refuzova tē nēn,shkruaj pikēn e njohjes reciproke me Kosovēn nē Shtē,pinē e Bardhē.Presidenti i Serbisē, Aleksandar Vuçiq, ka komentuar ngjarjen nē Shtēpinē e Bardhē gjatē nēnshkrimit tē Marrē,veshjes sē U ashin,gton it.Vuçiq tha se ka refuzuar qē tē nēn,shkruajē pikēn pēr njohjen reciproke me Kosovēn dhe tha se e njējta gjē ka qenē edhe nē Bruksel, transmeton KlanKosova.tv.“Ishte situatē e ngjashme edhe nē Bruksel. Ishin gjashtē vota pēr dhe pesē kundēr pēr anētarēsimin e Kosovēs nē OKB, por unē e kisha popullaritetin mē tē madh prandaj e kuptuan se ne nuk mund ta pra,nonim kētē”, tha ai.

Kelyshi Vuçiq me mburrje thote qe ka refuzuar Ameriken ndaj kerkeses se tyre per Kosoven – Ja cfare kishin kerkuar nga Shtepia e Bardhe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *