Kaltrina Mikushnica publikon një foto,por vëmendja shkon diku tjetër

Kaltrina Mikushnica dikur ishte foto-modele e më pas u bë pjesë e botës së televizionit, duke pasur disa eksperienca televizive.

Ajo, ka punuar në media të ndryshme si prezantuese dhe publiku e ka pëlqyer për shkak të çasjes pozitive, shkruan “Kosovarja”.

Sot, Kaltrina është pjesë e emisionit “Dy ditë” në “RTK”, ku gjithmonë ka të ftuar të fushave të ndryshme.

Përherë bënë përshtypje edhe pamja e jashtme e prezantueses, e sidomos kaqurelat që më në fund i ka sjell sërish në verzionin origninal. /Kosovarja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *