Jemi Me Fat Gjendet Edhe Tek Ne / Ja Cila Është Lulja Që Kushton Sa Një Shtëpi, Po E Gjetët Anglia Jep 10 Mijë Euro

 

 

Jemi Me Fat Gjendet Edhe Tek Ne / Ja Cila Është Lulja Që Kushton Sa Një Shtëpi, Po E Gjetët Anglia Jep 10 Mijë Euro
PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Kjo bimë rritet në z onat malore. E quajtur “Lulja e Darvinit” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare dhe bima e therë shitet deri në 50.000 euro kilogrami, në tregun gjerman apo dhe vende të tjera.
PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Jemi Me Fat Gjendet Edhe Tek Ne / Ja Cila Është Lulja Që Kushton Sa Një Shtëpi, Po E Gjetët Anglia Jep 10 Mijë Euro – New (news225media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *