Ja Tradhetia E LDK-Se Ndaj Amerikes Qe Po Trazon Ujerat Dhe Po Hallakat Gjithe Vendin

 


Ja tradhetia e LDK-se ndaj Ame ri,kes qe po trazon ujerat dhe po hallakat gjithe vendin.“Proamerikanēt”/ LDK votoi kundēr njē memorandumi tē SHBA-sē me Kosovēn!Ilir Kērçeli, shefi i kabinetit tē Krye,tarit tē Kuvendit tē Kosovēs Glauk Konjufca, ka bērē tē ditur se partia e Lumir Abdixhikut, LDK-ja ka votuar kundēr njē memo,randumit tē mirē,kuptimit nē mes tē Ambasadēs sē SHBA-sē dhe Kosovēs.“LDK voton KUNDĒR;Projekt,ligjit nr.08/L-098 pēr ratifikimin e Memorandumit tē mirē,kuptimit nē mes Ambasadēs sē Shteteve tē Bashkuara tē Ame ri,kēs, Prishtinē, Kosovē dhe Ministrisē sē Arsimit, Shkencēs, Teknologjisē dhe Inovacionit tē Republikēs sē Kosovēs pēr Programin e Shkēmbimit Akademik Fulbright”#proame ri,kanēt

Ja tradhetia e LDK-se ndaj Amerikes qe po trazon ujerat dhe po hallakat gjithe vendin – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *