Ja kush i ka hyrë në veturë Leonorës dhe s’ka kush që e zbret

Ja kush i ka hyrë në veturë Leonorës dhe s’ka kush që e zbret

 

 

Këngëtarja e mirënjohur, Leonora Jakupi një pjesë të mirë të kohës së saj e kalon me miq e familjar.

Përveç kësaj ajo është e dhënë pas kafshëve, ku ditë më parë ka blerë një mace në shoqërinë e së cilës po ashtu po kalon çaste të këndshme, shkruan”Kosovarja”.

Por, duket se kjo mace nuk po e lë të lëviz vendi, pasi që ajo po i ‘ngjitet’ thuajse kudo që shkon.

Këtë Leonora e dëshmon më së miri, së fundmi në InstaStory ku ka shpërndarë një imazh me këtë mbishkrim:
“ Nuk ka kush që e zbret”.

https://www.kosovarja-ks.com/ja-kush-i-ka-hyre-ne-veture-leonores-dhe-ska-kush-qe-e-zbret/?fbclid=IwAR3zwhUY6YM0hu_ssNEE_DkYQ9NrNqtkf-pB2kTi4v76qt2BR7zPB2cYOAg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *