Ja Fotoja Qe Po Hallakat Gjithe Kosoven. Hashim Thaci Neper Takime Zyrtare E Prisnin Me Flamur Te Kosoves Ndersa Tani Me Kurtin Ku Eshte Flamuri??!!

 

 

Fotoja qe po hallakat gjithe Kosoven. Hashim Thaci neper takime zyrtare e prisnin me flamur te Kosoves ndersa tani me Kurtin ku eshte flamuri??!!Ishte kjo foto qe ngjalli shume reagime nder popull ku shumica me vrull te madh dhe pa faj komentojne prezencen e Albin Kurtit (kryeminister i Republikes se Kosoves) ne Bruksel dhe pritja qe ju be atij pa flamurin e Kosoves po i neverite te gjithe. Ndersa para shume kohesh kur Hashim Thaci ishte president i vendit kur ikte per takime zyrtare ne Bruksel e pritnin me buzeqeshje dhe me flamurin tone te Kosoves. Ja pra ky eshte dallimi mes Kurtit dhe Thacit. Po ju si mendoni si e shihni kete?

 

Ja fotoja qe po hallakat gjithe Kosoven. Hashim Thaci neper takime zyrtare e prisnin me flamur te Kosoves ndersa tani me Kurtin ku eshte flamuri??!! – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *