Ja fjalet e papritura nga Ministri Rus per Kosoven, Ata nuk jane shtet qe..

 


Dhe për veten e saj duke mbështetur Shtetet e Bashkuara dhe Naton tha të hënën ministri i Jashtëm rus Sergej sa i përket mbështetjes së Prishtinës për Kievin, mendoj se gjithçka është e qartë për këtë. Nuk është se Prishtina, duke u vetëshpallur siç e shohin të gjithë, një kuazi shtet kri minal, mendon dhe kujdeset për të drejtën ndërkombëtare.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Ja fjalet e papritura nga Ministri Rus per Kosoven, Ata nuk jane shtet qe.. – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *