Ja Çfarë Bëri Vetëvendosja Për Trepçën – Po Habitet I Gjithe Vendi Nga Kjo Gjë

Muja: Trepça humbi 8 mili,onë euro në vit, për dy muaj qeverisje të LVV-së u dyfi,shua prodhimi.Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Armend Muja ka thënë se ndërma,rrjet publike do të përfshihen në një proces stabi,lizimi e më pas do të mendohet një strategji afatgj,ate për to.Ai në RTV Dukagjini ka thënë se në shumë ndërmarrje publ,ike, partitë politike që kanë qenë në push,tet deri më tani kanë punë,suar militantë partiak duke i shkatërruar ato.“Trepça është ndër ato ndërma,rrje që në vitin 2016 ka pasur 16 milionë euro shitje, derisa kur kemi ardh,ur ne në pushtet e kemi gjetur me 8 milio,në euro shitje. Trepça në Stantërg i ka 70 minatorë deri,sa i ka 1,300 punëtorë”, tha Muja përcjell Telegrafi.“Me 1,300 punëtorë Trepça ka humb,je nga 6-8 milionë euro në vit dhe askush se ka ngritur zëri,n sepse këto ndërmarrje ishin tentakula për të shtri,rë pushtetin”.Muja thotë se në dy muaj pasi LVV ka ardh,ur në pushtet është bërë plani afatshkurtër për të shtuar prodhimin.“Ka rritje të disipli,nës dhe nga disa të dhënë ka dyfishim të prodhimit”, deklaroi tut,je deputeti i LVV-së.

Ja çfarë bëri Vetëvendosja për Trepçën – Po habitet i gjithe vendi nga kjo gjë – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *