Ish Sekretari I NATOs Tregon Nje Gje Shume Te Rendesishme Per BaIIkanin Ku Pika Kyçe Eshte Kosova.

 


Ish-Sekretari i NA TO-s: Pika kyçe pēr Ballkanin, njohja e Kosovēs nga Serbia.Ish-Sekretari Pēr,gjithshēm nē detyrē i NA TO-s, Alessandro Minuto-Rizzo, ka vlerēsuar se normalizimi i marrēdhēnieve nē mes tē Kosovēs dhe Serbisē ēshtē kyçe pēr Ballkanin. Sipas tij, pika e nisjes pēr tē arritur normalitetin nē rajon ēshtē njohja e plotē e pavarē sisē sē Kosovēs nga Serbia, dhe njohja e pakic,ave serbe.Nē njē inter,vistē pēr KosovaPress, Minuto-Rizzo ka thēnē se ngjarjet e fundit, ato tē ten sio,neve nē veri pas vendosjes sē reci proci,tetit pēr targa, kanē dhēnē sinjal se marrē,dhēnia mes Kosovēs e Serbisē ēshtē larg tē qenit normale.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ish-Sekretari i NA TO-s: Pika kyçe pēr Ballkanin, njohja e Kosovēs nga Serbia.Ish-Sekretari Pēr,gjithshēm nē detyrē i NA TO-s, Alessandro Minuto-Rizzo, ka vlerēsuar se normalizimi i marrēdhēnieve nē mes tē Kosovēs dhe Serbisē ēshtē kyçe pēr Ballkanin. Sipas tij, pika e nisjes pēr tē arritur normalitetin nē rajon ēshtē njohja e plotē e pavarē sisē sē Kosovēs nga Serbia, dhe njohja e pakic,ave serbe.Nē njē inter,vistē pēr KosovaPress, Minuto-Rizzo ka thēnē se ngjarjet e fundit, ato tē ten sio,neve nē veri pas vendosjes sē reci proci,tetit pēr targa, kanē dhēnē sinjal se marrē,dhēnia mes Kosovēs e Serbisē ēshtē larg tē qenit normale.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ish sekretari i NATOs tregon nje gje shume te rendesishme per BaIIkanin ku pika kyçe eshte Kosova. – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *