Ish-mjeku i OBSH-së paralajmëron: ‘Nga koronavirusi do të shpëtojnë vetëm njerëzit me këtë grup gjaku?’

Ish-mjeku i OBSH-së paralajmëron: ‘Nga koronavirusi do të shpëtojnë vetëm njerëzit me këtë grup gjaku?’
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Një ish mjek i OBSH që ndihmoi botën në përgjigjen kundër lisë thotë se lufta globale kundër korona do të vazhdojë për të paktën edhe 4 vjet, teksa virusi lëviz nga një vatër në tjetrën.Dr Larry Brilliant, një epidemolog nga Kalifornia, tha për USA TODAY se vitet e ardhshme nuk do të ishin vetëm të zymta, sepse do të zhvilloheshin vaksina efektive. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Burimi: https://gazetaprogresi.com/ish-mjeku-i-obsh-se-paralajmeron-nga-koronavirusi-do-te-shpetojne-vetem-njerezit-me-kete-grup-gjaku/

 

Është fake sepse titulli nuk ndërlidhet me tekstin, dhe teksti është pothuajse i zbrazët  me informacione.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *