Ish-mjeku i OBSH-së paralajmëron: ‘Nga COVID19 do të shpëtojnë vetëm njerëzit me këtë grup gjaku?’

Ish-mjeku i OBSH-së paralajmëron: ‘Nga COVID19 do të shpëtojnë vetëm njerëzit me këtë grup gjaku?’

Një ish mjek i OBSH që ndihmoi botën në përgjigjen kundër lisë thotë se lufta globale kundër korona do të vazhdojë për të paktën edhe 4 vjet, teksa virusi lëviz nga një vatër në tjetrën.

Dr Larry Brilliant, një epidemolog nga Kalifornia, tha për USA TODAY se vitet e ardhshme nuk do të ishin vetëm të zymta, sepse do të zhvilloheshin vaksina efektive. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Burimi: https://winingal.com/2020/08/06/ish-mjeku-i-obsh-se-paralajmeron-nga-covid19-do-te-shpetojne-vetem-njerezit-me-kete-grup-gjaku/

Është fake sepse titulli nuk ndërlidhet me tekstin, teksti është i zbrazët me informacione dhe ish mjeku i OBSH nuk ka thënë diçka të tillë duke u bazuar në intervistën e dhënë në USA TODAY https://www.usatoday.com/story/news/health/2020/08/03/covid-19-us-who-doctor-larry-brilliant/5574854002/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *