Ish E Dashura E Endrit Thaçit: “U Ndame Sepse Lumja Eshte E Bezdisshme Ndersa Ai Çun Mami,Sesht Hic Si BaBa I Vet..

Bijtë e ish-kom andantëve të lu f tës dhe krerëve politikë në Kosovë, Hashim Thaçi, Kadri Veseli e Sami Lushtaku kanë zhvilluar një takim së bashku.Djali i Hashim Thacit Endriti eshte pare nen shoqerin e nje bukur osheje nga Shqiperia rrugeve te tiranes, biles nje nat perpara ai eshte pare duke u futur ne Ho telin e Njohur ne Dajt oreve pasme snates!Vajza quhet Alvisa dhe thuhet se eshte nga jugu i Shqiperise!Ajo i ka thene se Lumen nuk ta dua ne shtepi dhe se don priv atsi!

Ish E Dashura E Endrit Thaçit: “U Ndame Sepse Lumja Eshte E Bezdisshme Ndersa Ai Çun Mami,Sesht Hic Si BaBa I Vet.. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *