Isa Mustafa:Tybe edhe me pas koronavirus kurrë si kisha pranu testet nga Sërbia si Albini

Lideri i LDK’së, Isa Mustafa s’e ka asnjë dilemë se do ta marrë mandatin për të formuar Qeverinë e re posa të mandatohet nga Shefi i Shtetit bazuar në Kushtetutë.Këtë qëndrim, ish-Kryeministri Mustafa e ka dhënë në kohën kur Vetëvendosje po refuzon të marrë mandatin për formimin e Qeverisë së re dhe Presidenti ka paralajmëruar se do t’ia kalojë partisë së dytë mandatin nëse dështon VV’ja.Ai foli edhe për testet që erdhen nga Serbia

Burimi: https://as.gogle.press/isa-mustafatybe-edhe-me-pas-koronavirus-kurre-si-kisha-pranu-testet-nga-serbia-si-albini-2/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *