Isa Mustafa flet për ndërhyrjen e Vjosa Osmanit në Turqi,Ja qka thot

Gazeta turke, Hurriyet.tr, ditë më parë ka shkruar rreth ndërhyrjes kiru,rgj,ike që ka kryer Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në Antalia të Turqisë.
Ndqërkaq, Gazeta Metro ka marrë një prononcim nga ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, i cili ishte atakuar nga partia në pushtet, pas një trajtimi mjek,ësor që kishte marr në Gjermani.
Mustafa është shprehur se është e drejtë e çdokujt që të kujdeset për shënd,etin e vet.

“Është e drejtë e çdokuj që të kujdeset për jetën dhe shënd,etin e vet. Edhe e znj.Osmani. Konsideroj se kujdesi për vetveten është edhe shprehje e përgjegjësisë familjare. Është jo vetëm pres,idente, por edhe nënë dhe në këtë rast meriton respekt. S’mund të them se ajo ka pasur ndonjë qëndrim atakues ndaj meje kur jam trajtuar jashtë. Në të kundërtën, ka shprehur interesim njerëzor”, ka thënë Mustafa.
Mustafa se disa të tjerë nuk kanë treguar se janë njerëz, duke thënë se gjatë kohës që ishte me , disa persona kishin shkuar aq larg sa i kishin montuar edhe video me varrimin e tij.
I pyetur se partia në pushtet a po përdor standarde të dyfishta, ai ka tha se tani nuk ka më standarde.
“Tani s’flitet për standarde, sepse të tilla s’ka”, tha Mustafa.

Isa Mustafa flet për ndërhyrjen e Vjosa Osmanit në Turqi,Ja qka thot (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *