I përkeqsohet gjendja ‘Putin po vdes’ / Intelegjenca jep lajmin që po pushton botën – Vladimir Putin është i semure

I përkeqsohet gjendja ‘Putin po vdes’ / Intelegjenca jep lajmin që po pushton botën – Vladimir Putin është i semure

I përkeqsohet gjendja ‘Putin po vdes’ / Intelegjenca jep lajmin që po pushton botën – Vladimir Putin është i semure

Putin po vdes’ / Intelegjenca jep lajmin që po pushton botën – Vladimir Putin është i semure.

Inteligjenca perëndimore beson se personaliteti i Vladimir Putin ka ndryshuar në mënyrë dramatike gjatë pesë viteve të fundit, sepse lideri 69-vjeçar rus po shfaq paranoja dhe probleme shëndetësore.

Burimet e inteligjencës thonë shkaku i pushtimit të Ukrainës mbetet ende mister. Shpjegimet e mundshme sipas The Guardian kanë të bëjnë me faktin se Putin është shumë sëmurë dhe paranojak. Sipas raporteve ai mund të jetë sëmurë nga kan ceri dhe sëmundja e P arkinsonit.“Prova më e madhe që Putini është i shqetësuar për shëndetin e tij është fakti se ai është i shqe tësuar për koronavirusin,” tha një burim i inteligjencës, duke përmendur këmbënguljen e tij për t’u ulur në distancë nga liderët e huaj si presidenti francez, Emmanuel Macron.

Spekulimet për shëndetin afatgjatë të Putinit janë të përhapura në mesin e ekspertëve rusë por edhe në agjencitë e inteligjencës së Perëndimit.Sipas The Guardian Putin besohet të ketë marrë doza të vaksinës anti- Covid i shqet ësuar për shëndetin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *