Gjuriq Për Shqiptarët: ‘Pak Me Dashtë Ne I’a Hupim Farën Atyre Për 24 Orë’

 


Shefi i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka bërë një dekl.aratë të fortë. Në seancën e Komitetit të partisë SNS, në Çaçak, ai deklaroi se nuk përjashtohet mundësia e ndonjë konfl.ikti të ar mat-osur me shqiptarët.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Gjuriç deklaroi para audiencës në Qendrën Kulturore të Çaçakut se shqiptarët e Kosovës po përpiqen në çdo mënyrë të prov okojnë çdo lloj gjesti të Serbisë që do të ishte shka.ktar për konf liktin e ar mat-osur. “Ne duhet të jemi të parët për të mbro jtur vendin në rast të një konf.likti të ar mat-osur të mundshëm”, është shprehur ai. Dhe thote qe pak me dasht i’a hupim farën shqiptarëve per 24 ore.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Gjuriq për Shqiptarët: ‘Pak me dashtë Ne i’a hupim farën atyre për 24 Orë’ – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *