Gjenerali Amerikan Qe Po Trazon Gjithe Rusine !!Trondit Gjithe Ruset Nga Kjo Qe Tregoi…

Ish-komandanti i ushtrisë amerikane në Evropë, Ben Hodges, tha se brenda 10-12 ditësh trupat ruse do të arrijnë kulmin dhe nuk do të jenë më në gjendje ta vazhdojnë sulmin.

Ai beson se rusët do të përpiqen të rrinë në qytetet që kanë pushtuar (qytetet e vogla dhe periferitë) dhe të negociojnë për marrjen e tyre.

Por, sipas tij, Ukraina dhe bota mbarë duhet të kërkojnë nga Rusia që jo vetëm të kthehet në Rusi por, gjithashtu, të largohet edhe nga Krimea dhe Donbasi ukrainas.

Gjenerali Amerikan qe po trazon gjithe Rusine !!Trondit gjithe ruset nga kjo qe tregoi… – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *