Femija Im Ka Me Pas Emrin TURK Jo Shqiptar Kurr …

Genta dhe Usta mund të cilësohen si një nga çiftet që zgjedhin forma të ndryshme t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit.Duke publikuar çdo moment të jetës së tyre, ata nuk hezitojnë të publikojnë edhe momente in time Ajo zgjodhi që në njërën dorë të shkruaj emrin Usta ndërsa në dorën tjetër “Love”, duke e pranuar se është e dashuruar kokë e këmbë në partnerin e saj.Duke u dalluar si këngëtare unike, edhe kësaj radhe prezantojnë një trend të ri, apo? /Kosovarja/Per te le xuar la jmin e plo te kli ko ne re klamen me poshte

Femija im ka me pas emrin TURK Jo shqiptar kurr … – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *