Emocionuese/Momenti Kur Dhëndrri Ndalon Dasmën: Zemra Ime I Përket Edhe Dikujt Tjetër, Kam Dhe Femije..

 

Teksa po bëheshin betimet, një moment i papritur ishte kur dhëndri ndaloi cer emoninë për të bërë një deklaratë të veçantë. Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim pasi zem ra e tij i përkiste edhe dikujt tjetër, shkruan Gazeta Metro.

Deklarata e një dhëndrit ka përlotur dasmorët gjate cere monise se dasmes. Bëhet fjalë për një ç ift nga Portugalia, te quajtur Jefferson dhe Jessica.Të gjithë u shokuan në fillim, por kur dhëndrri nxori para te gjitheve vajzën e gruas, të cilën ajo e ka nga martesa e parë, të gjithë shpërthyen në lot. Em ocione të f orta përjetoi dhe nusja teksa dëgjonte këto fjalë prekese në ditën më të bukur, nga bashkëshorti i ardhshëm.

Emocionuese/Momenti Kur Dhëndrri Ndalon Dasmën: Zemra Ime I Përket Edhe Dikujt Tjetër, Kam Dhe Femije.. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *