Elita Rudi shkon te grimerja me bikine

Elita Rudi shkon te grimerja me bikine

Prezantuesja në pauzë, Elita Rudi, po e mbanë gjallë imazhin e saj përmes fotove në rrjete sociale.


Kohë pas kohe poston foto dhe video kryesisht promovuese, duke treguar që është këndej pari.

Elita, ishte e pranishme edhe në sfilaten e Valdrin Sahitit, ku shfaq me një fustan mjaftë fë bukur.

Ndërkohë, siç mund ta shihni, tek grimerja paska shkuar e veshur me një të brendshme të lartë që ngjanë më bikine.

 

Gazeta Metro – Elita Rudi shkon te grimerja me bikine

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *