Edi Rama flet per raportet me Albin Kurtin ne emisionin e fundit tek Blendi Fevziu / Kjo qe tha Rama do ju habis te gjitheve…

 

Kreu i Qeve risë së Shqipërisë Edi Rama në një inter.vistë në Opinion ka folur edhe për raportet e tij me krye ministrin e Kosovës Albin Kurtin duke thënë se është njeri shumë inter.esant njeri me të cilin ke çfarë të bisedosh dhe nuk mërz itesh duke biseduar.

Edi Rama ka përsë ritur edhe një herë qëndrimin e tij për Ballkanin e Hapur i pyet.ur nga Blendi Fevziu nëse i qëndron idesë së tij për Ball kanit të Hapur me gjithë kontestimin e Kosovës Rama është përgjigjur qind për qind duke u shpre.hur i sigurt se do të vazhdojë mbësh tetjen ndaj nismës së Ballkanit të Hapur.

Tutje Edi Rama ka fol.ur edhe për raportet e tij me krye ministrin e Kosovës Albin Kurtin. Sa i për ket raporteve njerëzore Rama ka thënë se i kanë fanta.stike megjithatë thekson se në planin politik kanë dallime.

Në aspektin njer ëzor raportet janë fantastike ndër.sa në atë politik Albini është njeri shumë intere sant dhe njeri me të cilin ke çfarë të bisedosh nuk mërzitesh duke bise.duar në planin politik kemi diferenca ai është i mandatuar të drejtojë Kosovën dhe unë Shqipërinë. Në fund të fun dit jemi dy shtete të ndry.shme ka deklaruar Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *