E Mbɑjtën Të Fshehur: Nuk Do E Besoni Se Vɑjzɑ E Kujt Është Artɑ, Gruɑjɑ E…

Arta Desku është bashkëshortja e moderatorit të njohur kosovar, Shpëtim Deskut.Ajo tashmë është shumë e njohur dhe e dashur pë publikun tonë, Arta është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.Sot ajo ka p ublikuar një foto shumë të bukur me dy vajzat e saj dhe babain e saj. Arta që me p rofesion është poli tologe dhe punon si prof esorësh, shquhet edhe për format fizike dhe pamjen e jashtme. Ndonëse është nënë e dy vajzave, ajo ia del që çdo herë në paraqitjet e saja ta merr vëmend jen e të gjithëve.

E mbɑjtën të fshehur: Nuk do e besoni se vɑjzɑ e kujt është Artɑ, gruɑjɑ e… – Online (infospostmedia.com)