E JASHTËZAKONSHME Doli E Verteta E V1RUSIT Se Si Po Shperndanin Permes Aeroplaneve

E JASHTËZAKONSHME: Cfare po ndodh? Shume shtete po bejne nje denoncim kunder OBSH Polonia Suedia dhe Norvegjia po prezantojnë një denoncim kundër OBSH sepse po helmon Europe transmeton Reuters Pilotët e arrestuar kanë pranuar se kanë spërkatur me një produkt kimik të rrezikshëm që shkakton Pn eum oni dhe eshte po i njejti produkt kimi qe shkakton shume se mundje
LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

E JASHTËZAKONSHME Doli E Verteta e V1RUSIT se si po shperndanin permes Aeroplaneve – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *