Djali I Yllka Mujos I Jep Fund Lidhjes Shumëvjeçare Me Këngëtaren E Njohur

 

Djali i Yllka Mujos i jep fund lidhjes shumëvjeçare me këngëtaren e njohur

Djali i Yllka Mujos, Amosi i ka dhënë fund lidhjes disavjeçare me këngëtaren Gigliola Haveriku.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Dyshja dukej se kishin një marrëdhënie shumë të fortë pasi ato shfaqeshin kudo bashkë dhe madje kanë shprehur disa herë publikisht dashurinë për njëri-tjetrin në intervista të ndryshme.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Kjo lidhja e tyre ishte aq serioze, sa Gigliola ishte e pranishme edhe në martesën e motrës së Amosit, Elia me Princ Lekën. Duket se çdo gjë ka marrë fund mes tyre pasi ata kanë fshirë fotot nga Instagrami dhe nuk e ndjekin më njëri-tjetrin. Akoma nuk dihen arsyet e ndarjes.

Djali I Yllka Mujos I Jep Fund Lidhjes Shumëvjeçare Me Këngëtaren E Njohur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *