Brukseli Në “Shok” Nga Presidenti Biden!! E Do Urgjent Kosovën Në BE Dhe NATO

Joe Biden, dhe kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, kanë mbajtur takimin e parë bilateral.Pas bisedimeve në Shtëpinë e Bardhë, dy liderët botërorë treguan se folën për çështjet më të rëndësishme të politikës, përfshirë Kosovën dhe Ballkanin Perëndimor, njofton Klan Kosova.“Ne e konfirmuam përkushtimin tonë që ta përfundojmë punën në integrimin e Ballkanit Perëndimor në institucionet e Bashkimit Evropian dhe që më në fund ta realizojmë Evropën si të tërë, të lirë e në paqe,” HAP FOTEN 5 SKONDA DHE TE SHFAQEN PVMJET

 

Brukseli në “shok” nga Presidenti Biden!! E do urgjent Kosovën në BE dhe NATO – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *