Britania çmend gjithë botën me lajmin që dha / Putin ja çfarë te zeze po bëhet gati ti bëj Kievit…

Vladimir Putin mu nd të heqë dorë nga termi operacioni special me të cilin nisi sul.min në Ukrainë dhe ti shpallë lu ftë totale Kievit. Ky është lajmi me të cilën e për ditshmja britanike Indipendent hap faqen e parë kusht.uar lu ftës në Ukrainë duke cituar zyrtarë të lartë rusë dhe perëndimorë.

Sipas gaz etës në kërkim të hakmarrjes për dësh.timet në terren zyrtarët e lartë të ushtrisë ruse do të shtyjnë presidentin Putin të ndry shojë kurs gjatë para.dës së 9 majit e njohur ndryshe si Dita e Fitores.

Kjo lëvizje do të lejo nte Kremlinin të aktivizonte ligjin ushtarak të anga.zhonte aleatët e tij në ndihmë ushtarake dhe të shpallte mobilizim masiv.

Britania çmend gjithë botën me lajmin që dha / Putin ja çfarë te zeze po bëhet gati ti bëj Kievit… – Online (aktivitetisot.online)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *