Big Mama para se të vozitë veturën e bën këtë veprim

 

Big Mamës i ka hije të vozitë veturë.

Big Mama mbetët një këngëtare e njohur në skenën muzikore.

Ajo me përkushtimin që ka në këtë profesion, gjithmonë merr vëmendje të madhe dhe shpesh kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Edhe këtë herë, me një fotografi duke vozitur ajo nuk mungon duke e publikuar për ndjekësit e saj.

Me kombinimin në veshje, këngëtarja e njohur duket perfekte.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *