Bexhet Pacolli I Drejtohet Fatmir Limes: “Kthemi Parat U Burr, Ti Dhash Ne Bese Per 1 Muaj…U Ben 8 Vite”

Bexhet Pacolli per her te pare ka ber me dije se Fatmir limaj ia ka borxh mbi 2 milion euro dhe nuk ja ka kthyer kurre!Ai eshte tejet i hidheruar me te… Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se Kosova asnjëherë nuk i ka pasur punët me keq. Gjatë një takimi me strukturat e Nismës në Malishevë, ka kërkuar mobilizimin e qytetarëve për ta nxjerr vendin nga udhëkryqi në të cilin gjendet.

Në këtë kontekst, Limaj ka thënë se para tri vitesh kishte paralajmëruar se vendi do të vijë pikërisht në këtë udhëkryq, në të cilin vendi ndodhet tani. Duke iu referuar Jakup Krasniqit, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe të tjerëve, Limaj ka thënë se sot zëmra e Kosovës është në Hagë. “Sot disa individë që nuk kanë bërë asgjë për vendin, po thonë se na jemi siguria për vendin.

Bexhet Pacolli I Drejtohet Fatmir Limes: “Kthemi Parat U Burr, Ti Dhash Ne Bese Per 1 Muaj…U Ben 8 Vite” – Blic Alb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *