Beatrix Pranoi Se E Ka Gjo.ksin te Mbushur, Beniada: Nuk Ja Kanë Bërë Mirë Sepse

 

Disa ditë më parë, banorët e shtëpisë Big Brother VIP kishin diskutuar mbi op erac ionet pl ast ike.Në bisedë e sipër, këngëtarja Beatrix Ramosaj kishte pranuar se ka zmadhuar gj ok sin me o per acion.

Këtë diskutim si duket nuk e kanë harruar vajzat e shtëpisëNë një bisedë mes Beniadës, Antonelës dhe Monikës, temë di skutimi u bë deklarata e Beatrix.Beniada tha se op eracio nin ia kanë bërë k eq.“Trixa e ka bërë gjo ksin po nuk ja kanë bërë mirë të shkretës. Nuk ja kanë bërë mirë. Ka siklet, unë e shikoj” ka thënë ajo

Me të u dakordua Antonela e cila tha se i ka lënë shumë hapësirë në mes gjo ks it.

Beatrix Pranoi Se E Ka Gjo.ksin te Mbushur, Beniada: Nuk Ja Kanë Bërë Mirë Sepse – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *