BE dhe SHBA ka marrë masa të rënda kundër tij/ Ja çfarë po i mungon më shumë Putinit këto kohë

Sanksionet e vendosura nga Perëndimi ndaj Rusisë për shkak të l uftës në Ukrainë do të prekin drejtpërdrejt presidentin Vladimir Putin, i cili nuk do të jetë në gjendje të përdorë Botox, thonë raportet. Kjo për shkak të njoftimeve të disa kompanive farmaceutike në vazhdën e ndëshkimit ekonomik.

Midis këtyre kompanive janë Eli Lilly and Co, Novartis dhe Abbvie Inc, të cilat thanë javën e kaluar se do të vazhdojnë të furnizojnë medikamente kritike për trajtimin e ka ncerit dhe diab etit, por do të ndalojnë produktet “jo thelbësore”.

Abbvie zotëron produktin e famshëm të trajtimit të rrudhave Botox dhe ka thënë se ka pezulluar përkohësisht oper acionet për të gjitha produktet e saj estetike në Rusi, sipas The Independent.

Përdorimi i Botox-it nga Putini është raportuar gjerësisht nga disa media, duke përfshirë The Daily Beast dhe The Guardian. Në një artikull 10-vjeçar, The Guardian foli për raportet që qarkullojnë në Rusi për përdorimin e produktit nga Putin.

Raporti thoshte se presidenti rus u kritikua në Twitter, me shumë hashtags që vërshuan mediat sociale. The Guardian tha se thashethemet për përdorimin e botoksit të Putinit filluan pas vizitës së tij në Kiev në tetor 2011 si kryeministër i Rusisë, ku ai u vu re se kishte një mavijosje blu rreth syrit të tij.

Zhurma e krijuar në mediat ruse u bë aq e lartë sa zëdhënësi i Putinit u detyrua ta mohonte.

BE dhe SHBA ka marrë masa të rënda kundër tij/ Ja çfarë po i mungon më shumë Putinit këto kohë (gazetakorrekte.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *