AvduIIah Hoti thumbon Kurtin, nese do te isha une ne Pozite deri me tani do te kishim IiberaIizim e anetarsim ne NATO

 


AvduIIah Hoti thumbon Kurtin, nese do te isha une ne pozite deri me tani do te kishim IiberaIizim e anetarsim ne NATO ne keto rrethana qe po ndodhin eshte lehte qe te deportohet mirepo Kurti nuk po do qe Kosova te ec perpara, po shikon ende te meret me kokefortesin e tij e refuzimin e zgjedhjeve te probIemeve qe po i ofrohen si mundesi nga SHBA-te dhe BEja ai po i r efuzon, do ta lzoIoj Kosoven.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Kurti nuk po do qe Kosova te ec perpara, po shikon ende te meret me kokefortesin e tij e refuzimin e zgjedhjeve te probIemeve qe po i ofrohen si mundesi nga SHBA-te dhe BEja ai po i refuzon, do ta lzoIoj Kosoven

AvduIIah Hoti thumbon Kurtin, nese do te isha une ne Pozite deri me tani do te kishim IiberaIizim e anetarsim ne NATO – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *