Asistentja e Joe Biden jep lajmin e madh per shtetesine e Kosoves / Ajo thote se…

-Asistentja e Joe Biden jep lajmin e madh per shtetesine e Kosoves / Ajo thote se…

-Dje një dele gacion amerikan i pri.rë nga Asistentja e Presidentit amerikan për Siguri Kombëtare Liz Sherwood-Randall kanë qën druar për vizitë në Kosovë Randall takoi presi.denten e Kosovës, Vjosa Osmanin dhe krye ministrin Albin Kurti, teksa vizitoi edhe kampin Liya ku po qëndrojnë refu.gjatët afganë dhe kampin Bondsteel.

Në një njo ftim të Ambasadës së ShBA-së në Kosovë thuhet se Randall përsë.riti përkushtimin e palëkundur të Amerikës për sovranitetin, integritetin territorial dhe sigur inë rajonale të Kosovës.

Kjo dësh mohet përmes udhëheqjes së qëndrueshme në misi.onin e Forcës së Kosovës (KFOR) të NATOs dhe mbështetjen thelbë sore për Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) teksa vazhdon planin e saj 10vjeçar të tranzi.cionit, thuhet në njoftimin e ambasadës.

Tut je Asistentja për Siguri Kombëtare e ka falën.deruar Osmanin e Kurtin për mbështetjen që Kosova e ka dhënë në strehimin e për kohshëm të refugjatëve afganë, për partneritetin e saj në lu ftën kundër terr orizimit dhe për aktet soli.dare të Kosovës me popullin e Ukrainës.

Asistentja e Joe Biden jep lajmin e madh per shtetesine e Kosoves / Ajo thote se… – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *