As Nuk E Imagjinoni Ju Cdo Beje Ukraina, Artan Hoxha Publikon Foton Dhe Del Me Paralajmërimin E Fortë

 

Gazetari Artan Hoxha është solidarizuar me Ukrainën në këto momente të vështira l ufte. “Mbase nuk mund te jete e veshtire per ta pus htuar, por per ta mbajtur nen pu shtim, nje vend dhe komb kaq te madh, do te jete vertete gati e pamundur. “Sheshi i Pavarsise” do te kthehet serish ne vendtakimin e popullit ukrainas per te festuar fitoren historike te radhes…”, shkruan Hoxha. Postimi i Hoxhës “Maidan Nezalezhnosti”, ne gjuhen ukrainase ose “Sheshi i Pavarësisë”, është sheshi qendror i Kievit, kryeqytetit te Ukrainës. Ne kete shesh jane zhvilluar ngjarjet kryesore te 30 viteve te fundit per popullin ukrainas. Që nga fillimi i lëvizjes për pavarësi të Ukrainës në vitin 1990, sheshi ka qenë vendi kryesor për mitingje politike, duke përfshirë katër fushata prot este radikale në shkallë të gjerë, te cilat kane çuar ne rre zimin e kater presidenteve autokrate… Ukrainasit jane nje popull trim, qe nuk e pranojne ke qeverisjen, dhe kane deshmuar me prova se nuk ja pertojne ta rre zojne te parin e vendit kur nuk i sherben vendit… Mbajne rekordin si kombi qe brenda 30 vitesh, kane rre zuar kater presidente me pro testa te fuqishme dhe te panderprera.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte
As nuk e imagjinoni ju cdo beje Ukraina, Artan Hoxha publikon foton dhe del me paralajmërimin e fortë – Online (infospostmedia.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *