Arjola shfaqet në krahët e këtij mashkulli bukurosh!

Ajo ishte njëra nga kandidatët që nuk e preku finale e Big-ut.

Por, Arjola Demiri, e fitoi Big Brother pasi produksioni ia dhuroi asaj një banesë ku do të jetojë bashkë me fëmijët e saj.

Gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother Arjola fitoi zemrat e shumë adhuruesve, pasi ajo u tregua shumë e dashur dhe tejet e kujdesshme me çdo banorë.

Pas daljes nga shtëpia e famshme, Arjola ka vazhduar të mbajë raporte të mira me disa nga banorët.

Ajo se fudmi është shfaqur në krahë të Ardit Çunit “Kisha harruar ta postoja këtë”, e ka përshkuar foton Arditi.

Kaq bukur po duken ata pranë njëri-tjetrit. /ORAinfo/

Arjola shfaqet në krahët e këtij mashkulli bukurosh! (infokosova.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *