Anxhelkoviç: ”20 vjet biseduam dhe, për 15 ditë Kosovën ua dhanë shqiptarëve”

 

Zoran Anxhelkoviç:

“Edhe sikur Serbia të humbiste gjithçka, por një fat është i njohur botërisht dhe këtë fakt duhet pranuar! Serbia, ne më shumë se 21 vjet po debatojmë me faktorët jashta hapësirave tona për Kosovën!

Mund ta mendoni, 21 vjet bisedohet, bisedohet, bisedohet dhe, ju a e keni të qartë se neve, pra Republikës së Serbisë për 15 ditë i kanë imponuar marrëveshje, do të thotë kemi bërë bisedime plot 21 vit dhe vinë një moment, për 15 ditë nënshkruan atë që ta ofrojnë të tjerët! Krahas kësaj, ne, Serbia lëre që e dorëzoj Kosovën, por ka bërë edhe lëshime të tjera, i mundësoi NATO-s që të futet në Serbi dhe të endet nga i dëshiron qejfi nëpër shtetin tonë; këtë, ne, serbët i kanë mundësuar! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

 

https://trendeonline.com/anxhelkovic-20-vjet-biseduam-dhe-per-15-dite-kosoven-ua-dhane-shqiptareve/

Çka ndodhi pas lëshime tona, kuptohet të imponuara nga jasht, ne ju dhamë kosovarëve mundësinë që ta shpallin pavarësinë e Kosovës! Puna tjetër, është tema e debatit në Rambuje! Edhe në Rambuje, dihet, është e njohur, ne nuk e kemi nëshkruar atë marrëveshje, por sikur ta nëshkruanim, si mendoni ju, do të kishte ndonjë dallim? Jo, nuk do të ndodhte ndonjë risi e panjohur, do të ishte kjo situatë që është, meqë kështu kishin vendosur faktorët; faktorët kishin vendosur që Kosovën me ua dhënë shqiptarëve të Kosovës!

Shqiptarët ndodheshin maleve, nuk i takoje nëpër qytetet kryesore; asokohe gjithçka ishte qetë!Me këtë dëshiroj të them se kjo punë, puna e Kosovës ishte platformë amerikane, platformë evropiane, prandaj konsideroj se ne kemi vepruar drejtë që e kemi lëshuar në atë mënyrë Kosovën!Çdo veprim tjetër nga Serbia, nuk ishte interes i Republikës së Serbisë!”TV Happy Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *