“Alienët vizituan Tokën dhe do ta bëjnë sërish këtë muaj”prandaj na mbajn te mbyllur…..

“Alienët vizituan Tokën dhe do ta bëjnë sërish këtë muaj”prandaj na mbajn te mbyllur…..

Konspiracionistët besojnë se disa monedha të gjetura së fundmi në Egjipt provojnë se jashtëtokësorët kanë vizituar Tokën në të shkuarën dhe jo vetëm kaq. Sipas tyre, monedhat jo vetëm që e provojnë këtë, por janë një dëshmi e qartë se e njëjta gjë do të ndodhë sërish. Monedhat thuhet se janë gjetur rastësisht nga një egjiptian kur po riparonte shtëpinë. Njëra prej tyre ka portretin e ilustrimit klasik sesi mund të jenë alienët, per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10806&fbclid=IwAR1Mq3LTicBawHTwxgfacGLCoYEI1u_e8djqrnffBcuCuMvqvEnYlBptdm4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *