Albin Kurti “Godet” Rende Hashim Thaçin Per Idene E Tij / Ja Per Qfare Behet Fjale

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, dëshiron që dialogu të zhvillohet për të drejtat dhe n,evo,jat e qytetarëve.Në një intervistë për median kroate “Veçernji List” Kurti ai ka thënë se “nuk jemi në mes,jetë e për këtë as nuk do të ketë shk,ëmb,ime te,r,itor,es,h”, njofton Klankosova.tv.“Është në nat,yrën e aut,okra,tëve të mendojnë se mund të shkëmbejnë ter,r,it,ore sikur të ishin pronë e tyre. Nuk jemi në mes,jetë, me mo,narkë që i kon,side,rojnë te,rr,ito,ret e shtetit si vendin e babait apo mona,rkut, dhe populli si familje e atij që sund,on”.

Kurti mes tjerash thotë se populli i Kosovës nuk e do sh,këm,bim,in e ter,rito,rev,e teksa sipas tij këtë e do vetëm presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq.“Ne jemi Republikë Demokratike edhe kjo është arsyeja pse i fitova zgjedhjet sepse populli i Kosovës nuk e do një gjë të tillë. Unë mendoj se serbët nuk e duan një gjë të tillë atë e dësh,iron vetëm presidenti i Serbisë. Edhe shqiptarët kanë zgjidhje terr,itor,ia,le, por ai dëshiron “bos,hnja,kizim,in” e Kosovës në formën e një ent,i,teti aut,onom serb brenda Republikës sonë, për të na bërë shtet jofu,nks,ion,al dhe nuk e bëri dhe kjo nuk do të ndodhë”, ka deklaruar kryeministri Kurti.Siq te gjithe e dine kjo ide ishte ide e ish Presidentit Hashim Thaçi

Albin Kurti “godet” rende Hashim Thaçin per idene e tij / Ja per qfare behet fjale – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *