Alarmon Zemaj: Populli dashur Kosovar, Jemi në situatë të keqe që nuk mbahet mend!

Jemi në situatën më të keqe që nuk mbahet mend!

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, përmes një postimi të bërë në FB ka dhënë detaje rreth takimit të Grupit Ndër-Institucional për Menaxhimin e Incidenteve të kryesuar nga Ministri i Punëvë të Brendshme, Agim Veliu.

Zemaj shkruan se për menaxhimit të situatës aktuale u vendos që të bëhet lista e nevojave urgjente, që janë në kompetencë të këtij grupi dhe menjëherë të merren vendimet dhe masat e domosdoshme.
Ky është postimi i plotë:

 

Burimi: http://lajmealb.xyz/alarmon-zemaj-populli-dashur-kosovar-jemi-ne-situate-te-keqe-qe-nuk-mbahet-mend/?fbclid=IwAR0K8zyDbE2qwaAPhPoX4QMWZyZ9f-I0T2BD0EnPkcZM4YJ0O0lix-To_j0

 

Mashtrim në titull duke deformuar deklaratën me qëllim të përfitimit të klikimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *