ALARAMNTE!! Situata Po Del Nga KontroIIi Dhe Po Shkon Drejt Iuftes: NATOja i bën gati anijet dhe aeropIanët Iuftarakë për Rusinë

 


Aleanca e NATO-s ka thënë se aleatët i kanë vendosur forcat në gjendje gatishmërie dhe kanë dërguar aeroplanë Iuftarakë dhe anije shtesë në Evropën Lindore, duke e përforcuar mbrojtjen e aleatëve në kohën kur Rusia po e vazhdon grumbullimin ushtarak në Ukrainë dhe përreth saj. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Në ditët e fundit, disa vende aleate kanë dhënë njoftime në lidhje me dërgesat e tyre të tanishme dhe të ardhshme.Danimarka do të dërgojë një anije Iuftarake në Detin Baltik dhe pritet të dërgoje edhe aeroplanë Iuftarakë “F-16” në Lituani në përkrahje të misionit patrullues ajror të NATO-s.Spanja do të dërgojë anije për t’iu bashkuar forcave detare të NATO-s dhe po e shqyrton dërgimin e aeroplanëve Iuftarakë në Bullgari, thuhet në njoftimin e publikuar në uebfaqen zyrtare të NATO-s.Franca e ka shprehur gatishmërinë e vet për të dërguar trupa në Rumani nën komandën e NATO-s.

ALARAMNTE!! Situata Po Del Nga KontroIIi Dhe Po Shkon Drejt Iuftes: NATOja i bën gati anijet dhe aeropIanët Iuftarakë për Rusinë – FACTENEWS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *