Agjenti Serb: Shërbimi Ynë E Futi Albin Kurtin Në Kosovë, Ai Është Agjent I Yni… LAJME

Ai ka thënë se Kurti ishte person shumë i ar’simur dhe pikërisht shër’bimi i tyre e futi me detyrë tek Demaçi për ta v ëz’hguar dhe këtë punë ai e bënte jashtëzako’nisht mirë.Sipas tij Kurti u Iírua me vendim të Kosh’tunicës edhe pse parap’rakisht kur ndëgjoi MíIIos’hevíci për Iidhjen e tij me vajzën e SokoI’ovicit u z emërua shumë.Ai shkon edhe më tutje ku thotë se Kurti është a gje’nt i tyre dhe çdo gjë që bënë iu kon’venon atyre.

Agjenti Serb: Shërbimi ynë e futi Albin Kurtin në Kosovë, ai është Agjent i yni… – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *