Adelina i gëzohet shkarkimit të vëllait të Leonora Jakupit

 

Vëllai i Leonora Jakupit, Adnan Jakupi është shkarkuar sot nga Donika Gërvalla – ministre e jashtme dhe e diasporës.

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës ka shkarkuar sot 11 diplomatë, në mesin e të cilëve edhe Adnan Jakupin që është vëllai i këngëtares së njohur kosovare Leonora Jakupi.

E kjo nuk duket se ka shkuar pa u vërejtur nga njëra prej rivalëve të përjetshme të estradës kosovare, Adelina Ismaili.

“Fshisë, fshisë dadës”, ka shkruar në një InstaStory këngëtarja Adelina Ismaili.
Kujtojmë se pas luftës, gjatë xhirimeve të një kasete për festën e vitit para 17 viteve në Prishtinë.

E ky rivalitet ka vazhduar gjatë viteve, gjë që është parë edhe në këtë postim të Adelinës sonte.

 

Adelina i gëzohet shkarkimit të vëllait të Leonora Jakupit (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *