A po futet Bjellorusia ne konfIikt ? / Putin po i dergon mjetet ushtarake nga me te rejat ne Bjellorusi, pritet qe..

-A po futet Bjellorusia ne konfIikt ? / Putin po i dergon mjetet ushtarake nga me te rejat ne Bjellorusi, pritet qe..

-Bjello rusia u përmend si shteti që mund ta su.lmojë Ukrainën udhë heqësit e Rusisë dhe Bjellorusisë kanë rënë dakord për të bashkë.punuar më tej në të ardhmen e afërt sipas Agjencisë Tele grafike Bjelloruse shtetërore.

Sip as BelTA presidenti rus Vladimir Putin dhe presi.denti i Bjellorusisë Aleksandër Lukashenko ranë dakord për dërgesat nga Rusia në Repub likën e Bjellorusisë të modeleve më moderne të paji.sjeve ushtarake në të ardhmen e afërt raporton CNN për cjell lajmi.net.

Nga ana tjetër Bjello rusia do të rrisë furnizimin e paji.sjeve moderne bujqësore dhe produkteve të tjera inxhinierike njoftoi më tej agjencia shtetë rore e lajmeve bjelloruse duke cituar sekretaren e shty.pit bjellorus Natalya Eismont.

A po futet Bjellorusia ne konfIikt ? / Putin po i dergon mjetet ushtarake nga me te rejat ne Bjellorusi, pritet qe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *