Marrëdhënia e motrave Irma Libohova dhe Eranda Libohova është komentuar shumë në publik për shkak të kon fliktit që ata kanë patur me njëra-tjetrën, ku sot nuk komunikojnë më, edhe pse kanë qenë bashkëpuntore dhe në tregun muzikor.Edhe pse arsyet e këtij konflikti mes të dyjave nuk dihet, por fakt është që këngëtaret, ndonëse motrat nuk kanë një marrëdhënie të mirë me njëra-tjetrën.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Kjo gjë është përforcuar edhe më shumë, pasi u vu re se edhe në raste eventesh e gëzimesh familjare, ato nuk kanë kontakt.Së fundmi, ato kanë qenë të dyja në një festë familjare, por u duk nga fotot se, edhe aty ato jo vetëm që nuk kanë folur, por edhe në foto kanë dalë të ndara nga njëra-tjetra

Ditëlindja e mbesës është festuar nga motrat Libohova, por veç fotove me njerëz të njëjtë dhe vend të njëjtë, Irma dhe Eranda as nuk kanë pranuar të fotografohen së bashku.

Kujtojmë se ato janë parë veç e veç edhe në evente të ndryshme muzikore ku dhe kanë qenë të ftuara. Shpesh në rrjetet e tyre sociale, ato edhe ngacmohen në komentet për këtë raport të ngrirë, por deri më sot as Irma dhe as Eranda nuk ka pranuar të flasin për shkaqet e sherrit mes tyre.

 

Motrat Libohova ende nuk i flasin njëra-tjetrës, ndahen për ditëlindjen e mbesës – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *